Thursday, March 26, 2009

Pameran Kraf 2009

dis week xtvt..tu pun last minit..ijan msg ajak g pameran ni kat jalan conlay.. best..rambang mata g! tapi malangnye aku tidak gaji lagi..hahah aku beli barang utk org je..hehehe..mule aku g jalan2 kat tempat batik..disebabkan aku tiade duit n mahal..so aku taknak tengok..nanti terkilan..so aku g tempat kayu n buluh kot name die..heheh..best ade rebana seme..aku suke! ade harapan aku g lagi sebab die last 30hb Mac. So sempat la! jalan2 punye jalan aku dpt no phone akak yang jual raga tok wat hantaran! die bg rm 1.50 sebiji..murah ke??

Cik By

1 comment:

Lynda said...

aku suke masa ni