Thursday, July 9, 2009

Redang Island : Day 2(040709)

Hari kedua aku bangun seawal 6 pagi. Memang set time nak tengok matahari terbit! Mood >> jiwang *wink** :)

Ni sekitar 6.40 - 7 pagi..tengok jiwang kan? duk tepi pantai :P


Kami bersiap untuk snorkling !


Kami ke Marine Park. Memang sungguh cantik kat sini. Banyak ikan! Ikan buruk lagi buat2 hensem tu ade kat sini ok! Nanti aku tunjukkan gambar ikan tu ;)


Ni gambar gediks kami lagi! Belakang kami (kat gambar bawah tu) adalah tempat snorkling. Memang syok tengok ikan, tak yah g Aquaria, KLCC dah..


Ni la ikan yang besar lagi tak hensem itu (aku jumpe lagi besar dr ni!) Puas aku tolak air bila tersedar ikan ni kat bawah aku.. Bengong tol.Penat la weh kuak punya kuak tapi tak bergerak! credits by google


Gambar ni patotnya aku publish kat day 1, tapi tak pela aku publishkan kat day 2 agar korang leh tengok ape aktiviti kami di sana :P


aku jumpe gak ikan ni.Ikan ni aku jumpe waktu snork kat depan resort je. Kalo nak list ikan yang aku jumpe memang byk la..ntah ikan ape ape ntah...tapi tak jumpe lak shark!



Ni juga adalah aktiviti kami di day 1 & day 2 pada waktu petang hari.. Laki biase la main bola la.. Bola padang. Best woo tengok Pak Arab..Alhamdulillah! Salormooooon! (ntah ape maksud die aku tatau)


Aku juga sempat merakamkan ini..We luv u all! we?? :P


2 comments:

ayu said...

sanggup kak by upload pic lompat xjd tu??xleh blah time 2....
muahahah!!!

Cik By said...

sanggup~~ tapi nasib baik dah buh gambar tu besar! nak nak lompat mase malam tu..lagi la lawak! aku tengok 1000X pon gelak lagi