Wednesday, July 8, 2009

Redang Island

Ok aku up dulu gambar permandangan.. ok tak? hehehe lain-lain tunggu~~ Plan punya plan dari nak ke Pulau Pangkor terus dpt g Redang! *wink* Bg aku la (yg tak pernah g Pulau lagi :p baru first time) agak jakun bila tengok air laut tu biru dan jernih gile ok! View yang sangat cantik dan mendamaikan.. Aku rase kalo aku keje kat sane sure gaji aku tak perabis pon :P

Walaupun pergi mase bukan cuti sekolah, tapi pengunjung tetap ramai... Kagum aku sebagai Anak Malaysia (sambil lompat2 katak)! Ok berbalik pada permandangan tadi..korang nak tengok? ni je la yang mampu aku up dulu..(masih keletihan snorkling sebab nampak ikan besar lagi buruk itu!)




p/s: tak cukup? aku akan upload lagi ! Tunggu ;)

Cik By

2 comments:

Lynda said...

bestnya,tak ajak pung

Cik By said...

memang best!