Thursday, September 10, 2009

Oit oit oit!!!!!

Sebenarnye kan kan kan kan..... Sebenarnye kan kan kan kan...Sebenarnye kan kan kan kan .....Sebenarnye kan kan kan kan....Sebenarnye kan kan kan kan...Sebenarnye kan kan kan kan ....Sebenarnye kan kan kan kan...Sebenarnye kan kan kan kan...Sebenarnye kan kan kan kan Sebenarnye kan kan kan kan ...tak sabar nak


*



*



*


*

*



makan ni!!!!

pict by google

tak sabar dah ni..Agak-agak mak aku buat lemang tak raya tahun ni eik???

makan dan sambil mendengar lagu :

Suasana Di Hari Raya


Anuar Zain:
Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa
Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

Elina:
Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
Suasana hari raya walau di mana pun jua
Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

Anuar Zain:
Kuih dan muih beranika macam
Makanlah jangan hanya di pandang

Elina:
Ketupat rendang sila nikmati kawan
Penat memasak malam ke pagi

Anuar Zain:
Wajik dan dodol jangan lupakan
Peninggalan nenek zaman berzaman

Elina:
Asyik bersembang pakcik dan makcik
Hai duit raya lupa nak di beri

Anuar Zain & Elina:
Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa
Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

Anuar Zain:
Kuih dan muih beranika macam
Makanlah jangan hanya di pandang

Elina:
Ketupat rendang sila nikmati kawan
Penat memasak malam ke pagi

Anuar Zain:
Wajik dan dodol jangan lupakan
Peninggalan nenek zaman berzaman

Elina:
Asyik bersembang pakcik dan makcik
Hai duit raya lupa nak di beri

KECUR AIR LIUR AKU!!!!


Cik By

2 comments:

Espresso Guy said...

Kalu begini laa nafsu makannyer, confirm cik by akan naik macam belon 1st two weeks syawal... =p

CiK By said...

hiks..jumpe nanti tau la result nye..tp mcm belon best jugak ya?? muahahahhaa