Wednesday, September 23, 2009

Sedihnya!

Hari raya kali ini, adalah hari raya yang paling pendek aku beraya di kampung.. :(. Petang ni aku dah berangkat ke KL. Petang-petang skit la bertolak. Nak pergi menempah baju untuk open house dulu.. Ada dua pasang lagi tak dijahit.

Hari ini, hanya duduk kat rumah je tengok tv menunggu tetamu. Semalam pergi beraya sampai pukul 12.00 malam! Penat giler makan! :D So, semalam mak tak masak apa apa pun sebab pergi beraya..

Menu hari raya kedua adalah nasi kerabu dan hari ini adalah.....

Laksa lemak! Jemput la datang ke rumah :) tu pun kalau ada lagi..hiks!


Jumpa di KL!! Sesiapa buat open house sila invite 'saya yang kuat makan ini' :D (muka tak malu).


Hadiah hari raya :P

Semoga perjalanan hari ini baik-baik saja~


Cik By

2 comments:

mushy shizzy gina said...

ape hadiah camni?
bgla duit ke hape ke..
hehhehe
cepat sket balik..!

CiK By said...

duit dah habis la :P..
ye ye nak balik la nih!!