Monday, October 5, 2009

Dealova~~ :)

Tersangatlah letih..tapi hari ini nak senyum je boleh? :D

Tak sempat nak share info,club21 ada buat sales haritu kat Bangsar Village. Ingat sempat lah nak share info, tapi sampai je rumah kakak..memang tak sempat langsung nak menjeling komputer apatah lagi menyentuh komputer! Sales tu habis semalam.

Sori!!! :(

DKNY skinny jeans yang berjaya di rembat ;)

Hari ini, rasanya tak sempat nak update cerita banyak-banyak. Kalau ada masa free kita gosip2 :P


Cik By

2 comments:

C!kpuanmuda said...

pembetulan cik by. its club21 not 21 club.. hihiii

CiK By said...

salah la plak..hahaha!