Tuesday, October 27, 2009

Ke D'Tomato berjumpa Sang Puteri!

Hari tu pergi D'tomato , Sunway. Tom Yam Pok Tek, amat sedap!! Sangat berbaloi sebab lauk-lauk dalam tomyam tu sangat banyak, ada ketam, lala, sotong, udang. Tebal bibir hirup kuah tom yam tu :P. (tiada gambar sebab syok makan dan gosip2 :P)

Gosip-gosip ngan Baby . ..Jemaah yang lain adalah Alang, Along (bakal tunang Baby), Boy dan 1 awek. Ala aku lupa lak nama awek tu :D. Along seperti biasa buat lawak sampai kitaorang tak kering gusi gelak.. Sambil-sambil menonton LP vs MU. Torres adalah yang terbaik :P.

Tiba-tiba, aku duk perhati atas peha Alang.. huhuhu Alang bawak binatang ni!! Dah la aku duk sebelah Alang. Aku bukan apa, tak leh tengok kepala dia..huhuhu nak tau ape??

Binatang ni!! Jangan tertipu..tu tangan Along :P. Nama ular ni, Puteri aka Maya.. Si Putra tak ikot, dia lepak kat rumah. Aku dah berjaya memegang badan Maya!! Hoyeh hoyeh!! Shrek lupa lak aku nak snap. Sebab Shrek syok tidur atas Along.

Ni empunya Maya..


Ni segala Raja Ular, Baby and me

Balik tu sempat lepak umah Alang...Tengok kucing meroyan makan rumput..hahaha! geram!!

p/s : B, nanti nak g lagi, nak rasa kerabu kangkung. Aduh meleleh air liur aku teringat kemasaman tom yam!!

5 comments:

BULLET said...

yang ni mmg goli den..kulit dia yang licin tu mmg seram jek kalau letak kat tengkuk...

Mrs. GordoEdi said...

bergosip x ajak haku...uwaaaaa

CiK By said...

BULLET : huhhu same la..mula2 geli..tapi badan dia sejuk je :P.Tengkuk? tak cuba lagi :D

Mrs.GordoEdi : ko dah kawin..takleh..ko kena layan sang suami :P

mushy shizzy gina said...

oi sang uya!
bile nak mai laie??

CiK By said...

gina : nanti aku settingkan :D.. tunggu je