Wednesday, October 7, 2009

sebenarnya...

pict -google

Sakit peyut!! Period!! Nak makan apa ya?? Nak makan nasi lauk memang tak lalu...Nak makan Penang asam laksa !! Mana mau cari sini (area office tak ada kot)? Nape eik kalo period mengalahkan orang mengandung mengidam? Para perempuan yang lain, adakah kamu macam aku?

Yang lain aku leh control lagi... Contoh nak marah ke ape ke... Ni memang aku control diri akula. Taknak nanti bila period je moody..bile moody je period sampailah ke tua.. Taknak lah, minta dijauhkan. Tapi bab makan ni memang tak boleh control! Asyik mengidam je waktu period!! :D

Period pun cerita kat orang kan? *Lempang laju-laju kat diri sendiri.
Maybe pengganti laksa adalah tomyam?



Cik By

3 comments:

jai@jezz said...

haa...?? ye ke mengidam time period..?? ishk.. tp kalau jezz time period x lalu nk makan.. =)

CiK By said...

yerp..selalu je mengidam..hihi..tak lalu nasi je.. kire kalo u period u diet la ? :D

sheLLy said...

haku kalo moody jerr or ngamuk x tentu pasai..sah2 org dh tahu aku ngah period..huhuh!!..tp bab2 mkn tue..xle nk deny la...nasi campur x jalan lar....huhuh!!