Saturday, January 2, 2010

Ada orang minat Bai? Walaweeehhh!!

Ada orang minat pun kecoh! Walawehhh~~ Suka hati mak la. Mak nak cerita :P. OK. Tadi aku membuang masa di facebook. Bukan tadi je, sekarang pun :D. Tiba-tiba, ada seorang jejaka yang tidak dikenali menyapa.

Untuk pengetahuan, aku jarang sekali nak accept orang kalau aku tak kenal. Mamat ni pun sebab ada connection 'mutual friend'. Lagipun dia adalah seorang pelajar dari U aku belajar dulu. Kot kot aku kenal la kan?

Gambar dan nama terpaksa aku selindungkan. Tak baik mengaibkan orang :D. OK start!

Hoho. Dia start memanggil aku sayang. Hoh! Sorry to say aku tak suka sangat lelaki macam ni. Tapi, taknak lah benci sangat. Nanti jadi laki aku pulak. Choii!!! :D.

Pastu cakap boyfreind aku. Ntah celah mana aku kenal dia pun aku tak tahu.

Aku cakap aku tak kenal. Tiba-tiba dia cakap dia peminat aku? Walaweehhh... aku ingat aku tak laku masa kat U dulu. Ye la pakai pun tshirt je. Berhingus bagai, tahi hidung pun kadang-kadang beterbangan. *pengotor :D.

Kantoi di situ. Dulu memang aku jadi minah rempit. Boyfriend aku pakai motor je. Ke hulu ke hilir dengan motor dia. Macam memparti 2 sejoli lah orang kata. Cinta monyet ke cinta sejati pun aku tak tahu. Nak kata cinta monyet. Monyet pun tak buat macam tu :D. Cinta itu tidak kekal lama. STOP.


Start menjual saham.


Dah start tanya kerja kat mana. Ini lagi satu soalan aku tak suka. Memang selalu nak berkenalan mesti tanya kerja kat mana. Tak boleh ke buat soalan lain.

Lagi satu asl/f/bla bla bla..

ITU ZAMAN MIRC chanel kampung boleh la :D

Kalau lah mamat ni baca blog aku, kena blacklist terus agaknya. Bukan tak sudi boleh aja nak berkenalan. Mari -mari :D.

Tiba-tiba fikir, ruginya aku tak berskandal dulu. :D.



9 comments:

angah iza said...

hahaha....tetiba timbul isu 'knp x scandal dulu'
hehehe...lawak ar bai ni

Bai said...

iza : tetiba je terfikir :P * evil grin

z@ti said...

fewitt....bai der SA haha

Natasha said...

bai....harus jer berscandal bai...selagi dia bukan lagi jadi suami kita..kita berhak tok pilih yang terbaik buat kita...so x salah kita ada beberapa calon kan...hakhakhak

Bai said...

z@ti : feewiiittt...hahahaha..jangan main main lo :P

Bai said...

Kak Tash : susah la Kak Tash...slalu je setia :(

hakhakhak..jahat!! ni nak pasang tanduk ni :D

Mimis said...

Hehe.. kelakar baca cerita awak nie?

So awak kenal ke mamat tu?

Bai said...

Mimis : hehehe..tarak kenal...tak perasan lak :P

Natasha said...

bai...tubuh tanduk tak cukup bai....tanduk tu kena ada ekor sekali baru jadi