Sunday, June 20, 2010

Perlukah aku??

Pukul 2.10 am. Tetiba, terasa nak buat entry. Rasa nak luahkan apa yang terpendam..sangat down gila-gila..


Sampaikan tadi tidur petang pun, berpeluh-peluh mengenangkan peristiwa pagi tadi... :(


Bunyi agak terukkan? Pagi tadi ada training netball, ada friendly. Main 3 game, 10,3,10,5,10. Tapi, main kali ni adalah yang paling teruk. Sampaikan kena sound dengan coach..


"U're playing in wrong possition!"... "By kenapa dengan u, turning u dah cantik tapi u shoot hancur..." Huhuhu sedihkan bila macam tu?? Terasa macam diri ni buat spoil kat team sendiri.


Terasa macam nak letak jawatan terus...Taknak bermain untuk KL.


Terasa sangat tinggi expectation orang kepada kita.



-DOWN-



.:. By .:.

8 comments:

Anonymous said...

salam by,
nape down ni...xmo la risau.Expectation is good to motivate u to be good in anything u do. Stay focus dear..i know u can do it!best og luck! ok keep smile=)

.::WaNiE::. said...

rilexx derrr

jom ai banjer coffee bean

lepaks2

soffya cik bulan said...

sabar...apapun, keep it up dear!

Bai said...

anonymous : yerp!!! thanks :)

Bai said...

WaNiE : lu blanje...wa sedapppppp :D

Bai said...

soffya cik bulan : thanks dear :)

fabulous.farah said...

jagn give up. bagus la coach tu percaya kat u. usaha lagi

Bai said...

f.f : ya haiiyak!!! tp bukan senang kalu expectation org terlalu tinggi