Tuesday, July 6, 2010

Yes nampak gemuk...

Ada sesetengah orang nampak kurus dalam gambar. Tak pun nampak gemuk. Tapi, mostly nampak gemuk dalam gambar kan?


Bila jumpa orang yang kita tengok dalam gambar lain, luar lain . Dalam gambar gemuk, luar rupanya kurus kering. Begitulah sebaliknya.



Tapi, masalah aku adalah dalam gambar ke luar gambar still sama je aku rasa...


Pipi still tenbam, tahap buah jambu :D.



Itulah aku cakap. Aku dah tukar style tudung. Inilah padahnya.Asyik tepek pakai tudung style ni plak :P. Sowi siapa yang nak termuntah hijo tu.



p/s : kesian budak perempuan kenalan kawan lelaki aku tu.Kena tinggal after jumpa, setelah sekian lama berkenalan kat myspace. Sebabnya, luar lain dalam gambar lain.Haih. Be original beb!



.:. By .:.

6 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuhuhu

tembam ke

biasa jek tu

lempang kang

~♥ iella ♥~ said...

yg tembab tue la comel...hehe.
Pesanan yg perlu semua org dengar!

littlehumblelynn said...

by

you look sweet with new tudung..okey jer akak tgk..(tang mana gemuk,dear?)

Bai said...

WaNiE : tenbam. ko belum tengok live :D

Bai said...

iella : hahaha. sangatttttt comel!

Bai said...

littlehumbelynn : ye ke? tang pipi kak. pipi :D. neway thanks...