Monday, September 27, 2010

Cerita itu ini.

1. Jumaat lepas, aku dah buat threding kening.*senyum 180 darjah*. Wak Ajim cakap nampak gerek (ape eik nak samakan? gedik? belagak kot?)

Gerek? Wak Ajim suka lagi kening yang macam Shin Chan dulu. Ok Doraemon bertukar!!!!! ^_^"


2. Sabtu, berjalan sampai ke Seremban, ada open house. Dah lama tak hang out dengan officemate. Senonok(seronok)!


3. Ahad, beli barang bersama Wak Ajim. 10 % lagi tak siap untuk hantaran! Sebab, kepenatan dah nak cari butik yang dicari. Wak Ajim ngengada nak kasut!


Later-later update. Semalam bertukar kereta dengan Wak Ajim. Suruh dia pergi service Abu. Tadi, baru terperasan, kunci loker kat kunci Abu ^_^. Macam mana nak buat kerja? Dah lappy kat dalam loker ^_^". Akibat lambat lah masuk office.


.:. By .:.

2 comments:

.::WaNiE::. said...

eh lama xdgr org sebut word gerek

hahaha

Bai said...

WaNiE: kan? aku pun dah lama tak dgr =D.