Sunday, November 14, 2010

Berjalan menunaikan misi di hati..

Oh hari ni adalah memasang niat untuk ke kamdar mencari kain...dan Romantika!

Siapa pernah pergi Romantika?? Angkat komen! hahahaha.


Kamu,kamu semua pergi mana?


Moga apa yang dirancangkan semuanya baik-baik k!! Selamat berhujung minggu!


.:. By .:.

4 comments:

Lady of Leisure said...

gimana ya misi mencari kain hehe

Kasut Pink said...

baru je gi romantika jumaat mlm ari tu.. sape yg suke konsep english style boleh la ke sane.. sempat jugak la beli 2 set barang untuk bg hadiah kat org yg nk kawen bulan ni ngan bulan depan...

Bai said...

Lady of Leisure : baik baik aja. dah dpt grabe 1!

Bai said...

Kasut Pink : kan? hihihi. banyak english!