Friday, December 3, 2010

Kursus kahwin, cepatnya full!!

Tak baekkk tak baeeek.. Suka adaptasikan gambar jadi macam ni. Tak baekkk *geleng kepala*. Eh nanti nak ambil gambar kalau pergi kursus. =D.


Ok. Tadi pagi, just call Puan Laili sebab nak confirmkan nama aku dan wak Ajim ada tak kat list nama untuk Kursus Pra Perkahwinan. Sebab tengok dekat web, tarikh tu dah full.. Bulan ni, minggu akhir Disember je yang tak full lagi. Cuak juga kan? Paling tak kena bebel satu baldi dengan family, kalau tak pergi.


Memang dari dulu aku taknak pergi kursus kahwin. Orang cakap elok ambil awal-awal. Tapi, aku dah pasang niat.. aku nak pergi dengan jodoh aku. InsyaAllah.. Dan sekarang ambil!! Tengah cuak sebab makan masa jugakan nak dapatkan sijil segala?


Tanggung sendiri lah By....


Alhamdulillah. Kami akan ke sana insyaAllah minggu depan. Tuhan, permudahkanlah semuanya.


Oh tiba hati sebakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;(


.:. By .:.

8 comments:

iedayah said...

insyaAllah sumenye baik2 aje dear..selamat berkursus in advnce dear..=P

Byzura Mj (By) said...

iedayah : insyaAllah. amin.. thanks iedayah ;)

LittleSunshine said...

alamak,liza pun xgi khusus lg..he3.
bila la nk g..
selamat berkursus yer

harzharun said...

gi kursus kawen, dengar lek lok..jgn duk gelak je..haha

anaztasias aira said...

dear, u kursus kat mana? =)

Byzura Mj (By) said...

LittleSunshine : bila tu nak pergi.. hehehe. ok.. me kasih ;)

Byzura Mj (By) said...

harzharun : hahaha baik lah!

Byzura Mj (By) said...

anaztasias aira : under perkhimatan JAIS... :)