Tuesday, December 28, 2010

Tak ada life.

Eeee geram betul dengan blogspot ni. Kejap-kejap komen hilang. Kejap hilang.. Pastu buka dekat IE (internet explorer), ada..buka balik kat google croome tak ada T__T. Korang, pernah tak jadi macam tu? Ke blogspot boikot dekat haku sorang ni. Huhu.



OK. Ye ye.. macam dah tak ada life sekarang. Kawan-kawan sibuk pergi vacation, buat anak opssssss, tepuk anak.. Haku duk survey bunga telur -__-". Hahaha.



Serius tak ada life. Nak pergi jengjalan pun dah dibekukan. Kaki asyik gatal je ni nak berjalan ;(. Rasa boring sikit, jalan-jalan pergi pasar malam pun jadilah.



Bukan tak ada life sebab kena ikat ke atau sebab darah manis ke hape. Tapi sibuk dengan pencarian itu dan ini.. Diam tak diam aku dah setlekan beberapa benda yang dianggap penting untuk majlis nanti (kahwin.....malulak nak cakap kahwin =P). Alhamdulillah, syukur padamu ya Allah.


Update :

Katering - DONE
Baju Sanding/Pelamin - DONE


Yang belum lagi baju nikah. Errr rasa gerun pun ada sebabnya, auntie tu janji nak jahit lepas raya Cina. Tapi, nak tak nak.. senyum~ walaupun hati masih lagi gundah gulana. Doa-doa-doa moga baju tu siap semolek-moleknya (elok).



Wak Ajim? Dia sungguh penyayang sekarang... muahuahuahuahua*suka.



Apa-apa pun ni ada sedikit teaser!









oklahkan? Janji ada. hihihi.






.:. By .:.

9 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

lega la sikit ko bai da jalan sikit2 kan... kami br nak anta tempah baju nikah this week.. slagi x anta slagi tu adik tukar2 design jer..

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : alhamdulillah~ baju nikah tu dia janji nak jahit selepas raya cina yang... huhuhu... dah hanta... tp dia takut pegang lama-lama :(. so pegang dulu.

hehehe. tukar tukar gak.. tp jangan tak tahu mana pilih =D

Mimis said...

Tak apa laa... nanti lepas kawin leh gi jalan-jalan...

Mimis said...

Tak apa laa... nanti lepas kawin leh gi jalan-jalan...

Byzura Mj (By) said...

Mimis : insyaAllah. mudah-mudahan murah rezeki.

kasihredha said...

Adik akak selalu cakap akak tak de life...."you've no life"
itu yg selalu dia ckp....huhuhu...kijam..kijam
dia kata akak kerja siang mlm..sabtu pun keje...
nasib aaa...sedih ni, sebab kaki akak pun gatal2 nak jln mcm bai gak

ita cutevirus said...

by sayang,
org tgh darah manis memang la kalo boleh tak leh gi jenjalan...
bukan ape... dikhuatiri sesuatu yg buruk akan berlaku...
kang sape yg susah... bayangkan pengantin pompuan bersanding ngan tongkat... huhuuhuh...

Byzura Mj (By) said...

kasihredha : bukan akak selalu jalan ke? takpe la.. kerja then berlibur sakan kan kak?

Byzura Mj (By) said...

ita cutevirus : huhuhuhu. masuklah paper muka hadapan. pengantin di hospital -__-" hehehe