Thursday, December 30, 2010

Taniah Malaysia. Taniah Fahmi. Taniah Safee. Taniah Ashari.Taniah semua!

Perasan tak semalam ada beberapa artis Indon kat stadium?Tak nampak? Ha rugi-rugi... Boleh cuci mata ye dak? Hahahaha.


Meriah dek non! Ahkak tengok kat mamak. Hihihi. Mamak memula pasang astro. Last-last alih chanel RTM. Elok pula la kan, RTM asyik fokus awek indon -__-. Eh RTM ambil kesempatan eah? Takpe-takpe, rakyat Malaysia dapat tengok awek Indon.Hahaha.


Meriah bukan apa.....bila diaorang duk menyanyi lagu semangat-semangat Malaysia(ahkak tak hafal! Huhuhuhu), bila tengok je awek Indon kat tv....hamboi kemain wuuuuuuuuuuuuu korang yer?! Korang perasan tak, ada hots selebriti?*tanya lagi sekali..*

ada Luna Maya.

ada Mahonara Manohara!


Dah-dah-dah. Walaupun 2-1 semalam, ahkak nak ucapkan Taniah kepada pasukan negara kerana kita JUARA. Kalau boleh keep it up wokeh! Taniah kepada :

Safee. Gila penat aku tengok dia semalam... Sorang je kat atas. Sorang je striker.


Taniah kepada abe Fahmi. Good boy!!! Semua dia tapis!! Satu je terlepas. Satu lagi sendiri-goal-digol-sendiri ;(.


Taniah Ashari. Kamu adalah pemain yang sangat rajin!!!





Dan last....







La Wak Ajim???? Syuh syuh... hihihihi



Last....



Raja Gopal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kesian dia kena booo dengan Indons. Siot je!




.:. By .:.

9 comments:

LittleSunshine said...

sy sy tgk..

cameramen usha awek cntik2!!!ha3.

nsb baik rajagopal xturun tulah pada indon...hehhehehhe

Asrol Mania said...

yang penting.. kite leh cuti..

Byzura Mj (By) said...

LittleSunshine : hahaha kan? god job cameramen!! hahaha


Raja bukan sebarang Raja! =D

Byzura Mj (By) said...

Asrol Mania : yeha!! aku dah memang coti -_-". tp boleh aku ngedate!

C!kpuanmuda® said...

manohara la! ;p

Byzura Mj (By) said...

C!kpuanmuda® : typo error :P. neways thanks! A+ for BM!

wafa azman said...

yes, Msia the best!! best gile g Hospital td..
Byzura, wafa study kat Gadjah Mada University ,yogyakarta, indonesia.. yg tempat gunung berapi meletup baru2 ni.. ;D

Byzura Mj (By) said...

wafa azman : yes!!! hehehe. oh gajah mada.. aritu pernah lalu kat situ..

macam mana eak jogja?? teringat wak beca aka yang jadi tourist guide kitaorang..

.::WaNiE::. said...

hahah wani perasan si manohara tu

grrr panas je tgk dia tu hahaha