Wednesday, January 5, 2011

Klime Jus. Sekarang ada perisa coklat kan?

Ingat tak entry ni (klick)?? Lupa nak share .. ni ada satu info pada sesiapa yang cari air ni tapi tak jumpa-jumpa... Tapi sekarang dah banyak kot. Haritu makan malam dengan Baby pun jumpa... Memang sedap dan berkualiti (kepada yang sakit tekak). Tak tipu punya.


Sekarang dah ada perasa coklat. itu aku tak rasa lagi.


Ok ni ada adik Shahril Sapari share kan no phone. Thanks ok.. So sesiapa yang yang nak kan Klime jus ni no phone dia :



sharil sapari to me
show details 10/26/10
Askum…… sy pun peminat jus k-lime rasanya sedap dan buah kasturi pun boleh makan,

Puan(ko panggil aku puan?? *marah* hahaha) bleh call pejabatnya 03-77853220 atau pekerja dia 016-2619977 aril untuk tahu bagaimana bleh dptkannya.





.:. By .:.

5 comments:

LittleSunshine said...

hari tu pnh try yg coklat ms dinner ngn bf kat sg buloh...sbb liza mmg suka hot choc..tp bg liza biasa je la..tp org lain xtau la kan...he3

Byzura Mj (By) said...

LittleSunshine : eah? By tak pernah rasa lagi.. just klime jus je.. ..sedap la.. coklat tu maybe dah lain dah rasa sebab k'lime' coklat. hahaha

mrs.spicy said...

oh jakun! k lime biasa pon xpenah minum

LittleSunshine said...

yela kot.tp okla xde la sampai mcm rasa milo.. =)

Lady of Leisure said...

huwaaa... tak pernah minum lagi sedap yer?