Tuesday, January 25, 2011

Photoshoot kami di hari Thaipusam.

Heeeee.. Salam ukhwah. Cewah. Sorry yang mana tak terjawab komen-komen tu (ceh macam banyak je orang mengomen kat blog ni -_-"). Baca, tapi mak bz sikit la dekkk..


Ok. Start. Last week masa cuti Thaipusam,kitaorang (aku dan family) decide nak buat photoshoot. Bukan sahaja photoshoot pre-wedding, tapi untuk photoshoot kakak sekeluarga. Diaorang tak ada gambar berempat untuk dibuat potret semenjak kelahiran Suci.


Dan aku ditugaskan untuk buat video untuk mereka (kakak dan BIL). Saja nak buat hadiah semperna majlis sambutan ulang tahun mereka yang ke-15 tahun nanti. InsyaAllah.


OK kita layan zass!!!!


Kakak gemuk yang dah kurus sikit =D.


Tengok muka Suci! Lawak gila dak kecik ni.

Suci kesayangan Cik Su.

Suci dan Kakak Nina kesayangan Ciksu.

Suci mencium punggung si Uminya -_-". Boleh pulak kan? Hahaha.




Ha? Nak tengok gambar my pre-wedding?













Gambar yang sudah selesai photoshoot. Ni bukan gambar pre-wedding ok! :P








ok






ok






aku up lagi!
































Gambar Puteri Gunung Ledang bersama Putera jawa - nya.


.:. By .:.

9 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

bebaik bai, kang jatuh terduduk lagi kang.. hehe

:: noremy anak rahmat :: said...

suka.....

yUmIe said...

good..awal2 dh wat pre-wed photoshoot.cm ktorg,lg sebln nk kawen bru wat.apehal??haha..itupn sbb dpt free.klu x,xwat lansung..ekeke

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : hahaha. tak-tak. Dah hati-hati semenjak jatuh haritu.

Byzura Mj (By) said...

:: noremy anak rahmat :: : ;)

Byzura Mj (By) said...

yUmIe : hahaha. sama la tu. act ambil tu pun ade sebab.

.::WaNiE::. said...

alaaa comelnyeeee

Byzura Mj (By) said...

.::WaNiE::. : =P

mrs.spicy said...

sweet! ni kalo hitam putih mesti lawa kan..kiteorang xde pre wedding pon. haha