Monday, February 21, 2011

GM Plaza.

Yup. Ni pun aktiviti last Saturday. Just pergi dekat plaza GM Klang. Erm ingat nak cari barang kahwin. Mana tahu ada bunga telur ke kan? Tapi tak adalah. Owh terkilan di situ. Yang GM KL, so far tak pernah jejak lagi.

Plaza GM Klang ni depan sikit lepas Jusco, Bukit Tinggi Klang.

*Kat mana nak cari bunga telur ni?? Boleh tolong?Nilai ada? *


OK. Lepas tu jalan punya jalan... ternampak scraft. Mula nak DIY sendiri. Tapi, bila tengok kat Plaza GM murah, ha apa lagi rembat!!!

Scarft untuk Nina dan kawan-kawan untuk bagi doorgift nanti.

Kalau beli banyak RM 1.20 satu. Murah kan?? Kalau kat luar RM 10 kot?



Plaza GM ni murah, tapi kena beli secara borong. Lagi berbaloi.


.:. By .:.

6 comments:

sk said...

bunga telur mmg banyak gila dkt nilai. pilih jela nak beli kat kedai mana. hehe

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Taks emua DIy tu murah, kena rajin survey kan. By, pening pala jgk ni pkr bunga telur.. Kat nilai byk tp xde yg berkenan la..

SheLLy said...

cik by..sila buat list kedai mane murah n brg pe..harga cmne..brg pe...supaya mudah aku nk wt rekod later nk kawin(ceh..abad bila tah nk kawin)...sila make sure aku dpt rekod2 itu..sekian..heheheh!!

Byzura Mj (By) said...

sk : eah? tak pergi terjah lagik! huhuhu

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : aah ah. DIY sikit2 boleh :D. Kerja lagi la tak sempat.. nak kerah tenaga lagi.

Byzura Mj (By) said...

SheLLy : ok boleh! :D. Wah dah sebut2 ni.. mesti ada bau2 hehe