Thursday, May 26, 2011

Rindu padanya. *tetiba*

Dah lama tak ngadap betul-betul blog ni. Banyak komen yang tak terbalas. Cewah! Macam haku ni blogger-tegar-yang-terkenal pulak kan? :P. Banyak sebenarnya cerita yang disimpan, yang terpekung dalam dada ni!!


Waiting semuanya selesai baru haku update. Aci tak? :P. Takpelah kalau dah basi kan? Tapi, sesiapa yang ada facebook aku mesti tengok wall status aku tak habis-habis duk count duk tayang inai. Meroyanlah katakan. Hahahaha.


Harini pun just on laptop sebab nak buat skrip untuk Emcee. Skrip biasa-biasa je sebab majlis pun biasa. Just sempoi dan otai tapi meriah.. hehehe. Aku hanya harap just semua yang hadir enjoy dan mendoakan kebahagian kami.


Eh lupa nak bagi tahu.... hari ni genap 4 hariiiiiiiiiiiiiiiiiii tak jumpa wak Ajim kena kuarantin! RINDU :P.


Ok dah kang muntah darah lak.



Sekarang tepat pukul 12.30 pagi ni, dah sampai 1daytogo untuk menantikan saat dinikahi!! Ok peeps cinderella kena tidur dulu!!





Ok lah ok lah bagi sikit untuk tatapan blog..

betul ke kalau inai yang dipakai merah, maknanya bakal sumai sayang?


6 comments:

lind said...

beshnya merindu2 sebelum nikah. erk psl inai merah tu bakal suami syg? xtau la plak. tp for sure la suami sayang kannn

s1t1 2uL41k4 said...

happy for you.. =) adehhh.. macam tak sabar pulak rasanya nak kawen jugakkkkk.... kem salam kat wak ajim ye.. kehkeh..

mrs.spicy said...

amboih..merah sampai nak itam. sayang sesangat ni!

littlehumblelynn said...

by

wah rindu sgt2ler tuh..x lama dah..pas ni mengadap pg-ptg-siang-malam..hehehe..

smg selamat dik :-)

driedroses said...

merahnya inai di jariiiiiiiii!!! hehehe debar tak?

~AmyLiana8886~ said...

bila la agaknya turn amy lak nk pakai inai ni..hehhe