Monday, June 27, 2011

Berhenti berharap.

Just a quickie update je ni...sambil2 tunggu wak.

Tadi aku pergi jumpa lagi sorang doktor untuk tanya kesahihan. Apa betul symptoms yg aku dapat ni adalah symptoms pemulaan mengandung.

Aku tak buat apa apa test..sepatutnya buat test dulu eah?

Ok cerita pasal aku jumpa doktor tadi..doktor cakap mungkin tak lekat..dia just tanya aku bila aku period dan apa aku rasa..

Lepas tu dah siap siap tanya, dia bagi aku ubat demam (padahal suhu aku tak menunjukan aku demam),selsema,antibiotik,dan gastrik..mcm pelik je kan? Ke normal?

Lepas tu dia bgtahu aku 100% dijamin tak gugur if aku makan ubat tu..

Dan sekarang aku mushkil, dalam perut aku ni ada ke tak?


Dah dah berhenti berharap..nak pergi usaha lagi dengan wak.babai.
Published with Blogger-droid v1.7.2

6 comments:

mrs.spicy said...

kenapa xtest jer bai. g farmasi beli pregnancy test tuh.

kasihredha said...

hihi
ayat terakhir tu ayat berusaha :)
good luck by

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : dah beli. dalam lemari.. takot nak test. hahaha

Byzura Mj (By) said...

kasihredha : hehehe. thanks kak!

jie musa said...

pi la test

armouris said...

info tentang berpantang di SIHAT SELALU - Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang Dengan Tungku Elektrik