Friday, December 16, 2011

Apa khabar semua?

Ewah title macam retis tanya peminat :P. Lama tak bebel sini... bz dengan Byhijabstyle (nak tahu pergi cari page ni kat FB :D) sekarang. Eh ni personal blog, kurangkan bercakap pasal business k. Promote sikit-sikit boleh. hihihi.


Now, dah 5 bulan setengah preggy. So far tiada masalah kecuali sporting bleeding je. Tapi, semuanya ok baby alhamdulilllah sihat. Makin nakal dia dalam perut ni. Nanti-nanti aku cerita pasal pengalaman sporting bleeding tu eah? Sekarang tiada mood nak fikir benda tu. Janji sihat je ni ha.


Haritu kan! Gynae dah scan jantina baby. Sebenarnya dah 2 orang gynae (sebelum ni) dah bagitahu jantina baby tapi masih was was lagi. Hahahaha boleh gitu?


So ini adalah gynae ke-3 bagitahu jantina baby adalah........................................


































Pemenangnya adalah Lelaki! Sama dengan Adiputra! Eh apa kena mengenakan? Hihihi.


Ok peeps! Its a boy! Nampak gila anu dia! Alhamdulillah.


p/s : ada yang scan tapi jantina bertukar. Erkkk risau gak gitu kan?

2 comments:

CikNaa said...

wah! na baru je 21 weeks..mgu dpn nk pg scan.org tgk perut, ckp bby girl.. serius, bby sgt nakal skrg.time kite nak tido, time tu la dia ajak main..tendang2 dinding perut ni slagi tak belai, selagi tu la dia aktif..huhu :D

Byzura Mj (By) said...

CikNaa: samalah! Siang mcm sepi je. tidur agaknya...hehehe.