Wednesday, December 28, 2011

Baru balik short vacation.

Alhamdulillah,

Semalam dah selamat sampai di rumah. Keadaan badan pun ok... Dah boleh berjalan! Yeay good boy! Selalu bisik-bisik kat perut supaya baby bertahan, mama nak berjalan! Hihihi! So far alhamdulillah baby duduk diam je. Bila time pakai tali keselamatan dengan tidur je dia tolak-tolak perut ni T.T.


Ni short vacation je. Nak laksanakan hajat mak yang 29 tahun tak ke Kota Singa. Last time mak pergi masa mengandungkan aku. Dan kali ini pergi, aku pula yang mengandung. Heeee.


Gambar? Nanti-nantilah. Aku tak sempat nak transfer lagi (eh perlu ke cakap :P).Eh eh tapi adalah sangat ngeris tau tengok gambar haku. Hahaha. Tengoklah kalau aku mampu aku tepek sekeping dua gambar pregnancy :P. Aci la kan?


Ok la. Nanti sambung. Papai!



2 comments:

Qhaifa Nur said...

seronoknya dapat pergi kota singa..
sementara masih larat lagi go..

UyaRayza said...

bgus baby dgr ckp heheheh