Tuesday, April 21, 2009

Mendapat Seruan Kahwin??

Bukan aku yg dapat seruan tapi makcik aku yg dapat seruan kawin..heheh..tajuk atas tu buat gempak je.Hahahaha! Kamu tertipu. Makcik is adik mak aku. Aku panggil die Cik A. Cik A diijabkabulkan pada ari Sabtu lepas (18/4) bersama uncle Owen ( nama Islam aku tak tanye la plak) Neway congrats n semoga bahagia ke akhir hayat. Ade la gambar aku snap utk tatapan semua :P

Cik A n Uncle Owen

sebahagian ahli keluarga aku

bersama Tokki (datuk) ..masih sihat walaupun umur beliau menjangkau 90 ++

bersama hero n heroin aku :P


p/s : Haku dah gumuk?? ke camera ni buat aku gumuks

7 comments:

Lynda said...

makcik ko kawen dgn sedara michael owen ek?hehehe

emroose said...

ingatkan kawen ngan m.owen.....terkojut mokcik

p.s rasanya camera tu sdiri yg gomuk huhu

z@ti said...

turn ko bila plak bai?

z@ti said...

lupa nak ckp..dlm pic ni ko nampak berisi sket..tp bagusla tu. satu lagi anak sedara ko tu sejibik cam muka ko la..isk xpuas ati tol aku..hehe

Cik By said...

lynda n emroose : hahaha sabo je la..kalo m.owen aku la glamor nyah! :P

z@ti : turn?? aku u-turn je :P
gumuk? tula mcm dah naik..senang hati kot buat SIT.huhuhu...anak sedara sjibik muke aku tp mase aku kecik lain la..aku lagi comey :P

kHairie said...

aku rase muke bebudak tu memang muke ko doe.. ko kawen senyap2 ek?? da beranak pinak dah rupenye.. hakhakhak..

Cik By said...

khairie: gilo ko ni kawin senyap...kalo aku kawin sure la aku ajak hsbb team..lain la..dulu aku lagi comey dr dieorg :P