Thursday, May 14, 2009

Virus? Saye dpt virus?

Dah 4 1/2 hari aku demam. Tak elok2. Senin aritu aku dah jumpe doktor klinik Harun tp demam aku masih tidak berkurangan sembuh. Pelik! Kalau malam je mesti aku jadi tak larat, kepala melayang.Dah bape hari aku x makan malam, x lalu selera. Makan ubat terus tido.

Harini aku pergi lagi ke Pusat Rawatan Menara lak. Doktor tu check paru2 aku. Nasib baik ok. Tapi kalau aku still demam tak elok2 buat mase terdekat ni satu dua harini, aku kena g balik sebab doktor ckp maybe Dengki Denggi.

Kalo Denggi macam mane weh?? Sabtu ni aku ade netball..takpe2 kuatkan semangat untuk sihat. Pasti aku boleh beraksi di gelanggang nanti :P

Sila bandingkan ubat Pusat Perubatan Menara dan
Klinik Harun :-


belambak giler. Malas plak aku layan ubat ni. Nanti lekat kat tengah tekak weh!



3 je die kasi..huhuhu..

Dah bape kali aku demam..maybe cuaca...

Sakit2 ni teringat lak aku pasal aktif n x aktif. Ntah la aku pelik aktif terlebih tak boleh,kurang aktif pun tak boleh. If tak aktif lak jantung aku lemah. Pernah aku nak jatuh tangga kat opis sebab jantung aku lemah. Sebabnya tak aktif, x jogging. Bile terlebih aktif ni la padahnya! Tenaga hilang.cet! Ade ke ??

Dulu slalu je pitam...huhuhu paling sadis pitam dlm toilet..wawawawawa...


Cik By

4 comments:

Lynda said...

makan ubat kasi abes..adalak lekat kat tekak.minum air byk byk..air masak bukan air tembikai..mahal sikit air spritzer..hehehe

Cik By said...

huhuhu tak larat weh....nak minum air mahal tak mampu..hehehehe

Ms Coci~ said...

Salam...

Skrg nih mmg musim demam..

Jgn kn awk sorng...famili sy pon dr tua ke muda sume demam dn batok2..

Haih...

Cuaca x menentu kot..

Anyway take care..

Cik By said...

Ms Coci : tu la musim kot. hopefully takde ape ape..neway thanks..