Tuesday, June 30, 2009

Makang-makang

Untuk menunaikan permintaan budak-budak nakal rakan se opis nak makan sea food.. So aku plan untuk bawa diaorang ke Bagan Seafood..Tempat yang aku pernah pergi mase reunion budak umah dan selalu je makan-makan bersama kawan bf aku :P

Lokasi adalah berdekatan ngan Muara Ikan Bakar tu.. CPM(Nora),B, Sue mesti tau dan ingan tempat ni :P

Apa yang kami order??

Ikan Siakap - tiga rasa

Udang - nestum

Lala - drilled chili

baby kailan - osyter souce

Ketam - chili

jus - Apple + Orange (2 jug! ok!)


Semuanya lebih kurang RM 205 ke 204..Resit terlupa nak snap sebab perut dah muncit, penuh dengan muatan yang agak berat kekenyangan..

Aku rasa tempat ini agak murah berbanding dengan Muara tu! Makan 5 org dah 200 ++.. ni kami makan 8 org hanya RM 204/5... so ENJOY! Kita tengok gambar2 yang akan menimbulkan spekulasi buruk nanti :P

K... U are ROWWWK!


Comey jugak si John ni :P.. Jangan pandang lebih2 Ayu!


Ops! Empunya blogger juge mahu glam! Iz juga menumpang glam??!


'Kenyit mata' to awek-aweks!

Abg pian ngah tengok mama hot ya???

Sampai menjilat jari...Iz ngah sedawa ke??


hohoho ni paling hot! Aku skandal bukan skandal! Ya Ampun!

sekian saja~~

p/s : kurangkan spekulasi tingkatkan prestasi :P



Cik By

12 comments:

khairie rahman said...

gambar tu dah kantoi doh!
ko nye pasal la neh..
hahahahahhahahaahahaha XD

Cik By said...

tu la kantoi ngan bos lak tu! ades~~~

driedroses said...

dengan abang nazim tak kantoi ke?

khairie rahman said...

abam nazim..
bai yang nak bergambar dgn saya..
saya tak bersalah OK!

Cik By said...

belom lagik! lalalalala~~~

ayu said...

kak by kite dh jth ati kat abg nazim...
apa mau buat???

Cik By said...

khairie rahman & ayu : gonggong~~~

driedroses said...

kak ayu.. BACK-OFF!!! abg nazim tu iz dah chop dulu!

ayu said...

mane leh main cop2 iz...
ayu xkire ayu nk gak!!!

Cik By said...

driedroses & ayu : gonggong..nak gaduh jangan kat blog aku...sila tarik rambut sekarang ~~~ suh abg pian jd pengadil!

ayu said...

abg pian blk.. die xchat la kak by...
xkire nk rebut gak!!! muahaha...

driedroses said...

kak by marah ke?? takottt...