Thursday, June 18, 2009

Tak tercapai akalmu sebuah impian..

dah dah ...jangan pk ape ape ngan n3 di bawah :P. Jangan menimbulkan syak wasangka..nanti aku lak dapat dosa! Adoiya~~

Minggu ni ade lagi training netball!! Yahuuu~~ Mak aku dah bising sebab tak balik kampung..Alasan, adalah ade training netball :P ..Betul mak tak tipu :P. Mak aku sampai bising-bising asyik2 netball..mak ni ditolak ke tepi (erk..terase lak mak aku ni). Pastu mule la aku mengungkit..kalo mak bagi main dulu mase peringkat negeri pastu uya (aku la tu..panggilan manje) akan beraksi sbg pemain negara (huh! angan tak sudah). Mak aku tak bagi aku g Rompin sebab mase tu aku nak UPSR. So aku kene pindah sekolah, amik periksa UPSR pon kat Rompin..sebab sesi latihan kat sane. Kalo x Siti Nurhaliza pon kenal aku :P hahaha..Siti pun main netball mase tu tp die main untuk sekolah menengah ..

Dah 2 tahun lamenye aku berehat menggemukkan badan seperti gloria.. Aku rehat sebab atas nasihat doktor..sekarang aku kembali beraksi..yeah! Tapi takde la wakili Malaysia..Wakil company sudah :P. Cukup la tu kan di kala umur spt malam yang semakin gelap ..

Kalo ingat, memang indah kenangan tu..indah sekali...Ntah la netball memang terletak / terpahat paling atas dlm diri aku..aku suka giler! Walaupun org ckp netball ni paling simple tp aku rase lagi simple main galah panjang..hahaha! Adalah kenangan aku...baru tadi meratapi gambar-gambar ni..huhuhu rindu giler~~~

ramai cakap wajah kami serupa..kalo masuk kelas mesti org tanye kembar ke? lecturer pon tanye cam tu..same ke?? muke bulat je same kot :P

cube cari mane saye? hahaha! mase ni wakili UNITEN dlm MASUM


hahaha dapat pingat...Kalo dtg umah aku byk la pingat semua nya netball :P


ni wakili kolej IT, UNITEN..best!


Abaikan muka itam mcm arang tu :P yang penting pingat di tangan :)

bersama Fazlun. Tak dapat bergambar mase main netball. Di tempat lain pun jadi la..beliau adalah pemain Malaysia.Sangat tere. Beliau main as a GS..memang senangla kan..dapat bola terus shoot..tinggi! Beliau adalah model juga.. sila abaikan juga muka aku yang bulat itu :P


tak boleh beraksipakai mcm ni sebab aku pakai tudung :P


p/s : kepingin nak tengok international netball kat Bukit Kiara ..anyone??


3 comments:

ayu said...

ape lak kaitan netball ngan galah panjang ni?? hehehe....

Cik By said...

hehehe...org ckp persamaan..

suhaile said...

huwaaa...gambar kenangan time training netball di UNITEN..rindu bangat seh..aku pon ada simpan lg gmabar tuh..kite kan kembar..hahaha