Wednesday, July 29, 2009

Pesta durian..aku menggila kat situ :P

TengahariMase lunch td aku g Muzium Telekom (ops kantoi di situ :P), ade 'durian party'! Ape lagi kan ?? Peluang-peluang~~

Taknak cite byk kite tengok pictures k.. :D

1.Perlulah mengambil sticker terlebih dahulu..hanya RM 15 seorang..makanlah dengan sebanyak durian yang mungkin :D..

2. Ni untuk dijual..sesiape nak beli untuk makwe ke pakwe keluarga sila beli di sini..


3. Ini antara durian-durian yang ade...mase ni dah telan-telan airliur...belum tengok isi durian lagi..


4. Kami sudah mula makan..terlebih dahulu perlulah gedik bersama durian..kalo durian tu leh cakap agaknye, durian tu ckp cam ni "menyampah i (sambil ketuk kepala mcm apek senario)".


5. Ntah nape aku ketawa bagai nak gile di situ..gembira dapat makan durian ke dapat makan sebelah apek (ops!) Ayu skit By!

6. Okeh ni adalah ayu~~ gediks!

7. Ini antara durian yang kami makan..manis + pahit2 skit + lemak..wah! mabelessssssssss~~ Jumlah yang kami makan adalah 12 biji ok! ade bran??

Di saat ini hati adalah sangat riang, miang kenyang! Tp rase nak bwk balik durian dalam lori tu :P

Sekian liputan dari Muzium telekom..sila pergi beramai-ramai untuk menikmati durian! Sampai esok je tau..

p/s : sila lihat di blog Izyana untuk liputan yang berbeza :P .. nak try night at the Telekom Muzium! boleh tido sane woo~~



Cik By

2 comments:

ayu said...

kak by mkn x agak2...

By-ZuRa said...

heheh...sedap siot..