Monday, August 3, 2009

Emak's 'keperluan' list

Disebabkan rumah aku ada big 'small' kenduri tidak lama lagi (insyaAllah), emak sudah pesan beberapa bende barang untuk anaknda bongsunya beli (aku la tu :P).

1. Surah yasin


Aku suka surah yasin yang macam ni, sebab ada 'translation'. Senangkan? Kalau tak faham, boleh baca 'translation' saja ;) . Ok! Aku akan cari di Masjid Jamek.Mesti ada yang murahkan?

2. 'Gift' untuk bg kat tetamu ('especeli' kat makcik-makcik yang dijemput khas)


Kak Ani suruh cari kat SSF . Murah Kak Ani tu macam manalah eik? huhuhuhu.. Kak Ani cakap kat SSF lawa-lawa belaka. Ok! Aku akan 'check'..tp kalau hati aku tak berkenan aku nak bagi apa kat makcik-makcik tu??

p/s : doakan semua berjalan lancar..Amin!

4 comments:

rynn2506 said...

wah....ade gift lg tu...
kenduri ape tu...???

baguih la awk bg buku Yassin cenggitu..kite pon kalo beli suka yg cenggitu...sbb secara x langsung phm maknanye skali.....

sheLLy said...

nie mcm kenduri under ko nie..hehehe!!..kenduri ko dh nk kawin eik...

mushy shizzy gina said...

yeayyea uya nak bertunang!!!!!!!

By-ZuRa said...

rynn2506 : kenduri biase2 je :P.. aah ah senangkan?

sheLLy : kecoh! :P

mushy shizzy gina : spekulasi spekulasi...ades~~~