Thursday, August 6, 2009

Hencemnye die.. :D

'First' yang akan keluar dari mulut aku " Hensemnya die, boleh cium skit comey giler!". Semalam pergi menonton wayang. Biaselah hari Rabu adalah hari menonton wayang seisi keluarga . Korang hafal k? Hari Rabu hari ape??

Hari By menonton wayang! :D

Kalau aku tak 'update' pasal review movie tu maknanya aku tak pergi menonton wayang kerana duit kering movie tak 'best'.

OK berbalik pada movie, THE PROPOSAL. Movie ini telah menambat hati aku. Korang mesti dah tengok iklan dia kan? Kawin kerana alasan tertentu (kerana apa, tak yah la aku cite eik, kang, tak laku lak cite ni :D).

Lakonan Sandra Bullok dan Ryan Renolds. Sandra sudah nampak tua ya? Tapi aku rase sesuai dengan watak yang dia lakonkan. Sebagai wanita yang bekerjaya dan asyik tumpu kepada kerja,kerja,kerja. Tegas-tegas pun ada lucu nya. Paling aku gelak gila masa dia menari bersama nenek Andrew (lakonan Ryan Renolds).

'Sweet' sangat lakonan Ryan Renolds! Sangat teruja masa dia 'purpose'kat aku kat Sandra Bullock.

So, tengok! tengok dan tengok! Sangat kiut la wehhhh, tak boleh tahan lo! :D



Cik By

4 comments:

rynn2506 said...

cik by,
best ke.....???
dah lama tglkan dunia tgok wyg ni...
tp sinopsis awk ni buat kite teruja la...

By-ZuRa said...

rynn! best! pergi la tengok..bagi anak awak blaja duk dalam wayang :D

zura said...

cite ni best... sgt merealease-kan tensi..huahua....

By-ZuRa said...

kan kan? gelak sakan! :D