Tuesday, August 11, 2009

Ring...ring!

Semenjak dua menjak ini, aku teringin nak beli cincin(tetibe la kan nak pakai cincin lak). Tapi, aku ni mudah rimas kalau pakai cincin. Nanti mulalah aku nak tanggal dan letak merata. Sudahnya cincin itu hilang. Semua cincin sudah diberi kepada mak untuk menyimpannya. selebihnya yang ade kat aku hanya cincin tikam, yang letak duit 50 sen tu :D


Cincin yang buat aku mengidam sampai tak lena tidur adalah berupa sebegini:

cun?


Pearl white! I like



Pink..


Simple tapi nampak 'kaya'


Cun kan? Kalau hanya memakai di salah satu jari sahaja :D


Tapi kalau fikir balik, macam orang tua ke? Macam 'mak datin' pun ada kan?


Nampak gah kan? Tapi aku tak adalah beli yang mahal-mahal. Nak 'usya' cincin permata yang berikat dengan silver + dicelup emas putih :D (tips ni! 'means' cincin perak di lapis dengan emas putih).



Cik By

3 comments:

khairie rahman said...

kalao tambah unsur glam dalam appearance tak salah la.. pedulikkan orang laen.. yang penting kita selesa dengan diri sendiri.. gogogo! pakai itu batu Bai! hehehe :p
.
or tu adalah cincin risik? kekeke :p

C!kpuanmuda said...

by.. sumpah aku tak paham ape ko cakap kat statement last tu

By-ZuRa said...

khairie rahman : hahahah! bukan cincin risik la..kan kan? nanti aku pakai..:D

C!kpuanmuda: yang mane? yang mane? silver + celup mas putih tu kah?