Wednesday, August 26, 2009

Sape nak belanje??

Teringin nak makan ni..Siapa nak belanja :( makan kat hotel minggu depan melepas sebab nak balik kampung


Sedapnya!!! Diperah pula dengan air 'lemon'!!

'Fav' saya adalah yang saya bulatkan itu XD

Adeh...sakit perut menahan nak berak pedih :P


Cik By

7 comments:

jai.jezz ^.~ said...

adohaii... seriuz nak bg tau.. dua-dua makanan ni saya x makan.. :P

sheLLy said...

mmmm oyster *aku sdg tersengguk2 tdo ngadap wt report nie..buka blog..ko post nie..trus segar..hehehe!!*

weh!!..kt victoria station aku pernah mkn yg bake rock oyster??..lebey kurg cmtu la..sedappp wehh!!..letak cheese+ mcm serunding ayam tabur atas oyster then bakar...marvelesss!!..

Byzura MJ said...

jezz :sila cobe :D

sheLLy : ko memang!!! aku nak try gak victoria tu..org ckp ketam sedap..ye ke??? aduh ko ni..lapa peyut :(

sheLLy said...

weh!!..setahu aku xde ketam kt VS la..yg ada lobster tahkn..lobster nie serius cepat muak lpas mkn..tp share2 la better..takut x terabih..mahal x dpt nk kata la..yg bake rock oyster tu aku leh rekomen la...better amik 1 dozen nyer..besar n syedappp!!..harga leh tahan la..mmg berbaloi-baloi *iklan celcom*

Byzura MJ said...

sheLLy : kawan aku cakap ade wehhh..sodap katenye..ke die tipu aku ni!! ye ke? dgr mahal :P

sheLLy said...

yg biasa aku g VS kt depan ofis aku..jln ampang..aku rasa aku dh khatam buku menu dia..tarak la ketam..VS tmpt lain x sure..aku teringat mkn ngan adik aku n kwn2 dia..share mkn lobster...part kaki tgn lobster tu x terabih..tapau bw lik umh...ckp ngan ayah tu ketam *bohong sunat sbb kalo tau mkn lobster..abehh!!*..idup2 ayah caya sbb part yg bw lik sebijik mcm ketam..hakikatnya lobster..hehehe!!

Byzura MJ said...

sheLLy: gila la dah katam....bile nak bwk aku g makan sane? ko blanje :D...tak baek tipu ayah *sambil menggelengkan kepala