Tuesday, August 18, 2009

Semua sudah beli dan sudah dihantar..

Sudah-sudah! Jangan bergaduh kat entry ni!! Mari kita berdamai~~ erkk damai? berdamai?? damai?? wink**

Tamatlah spekulasi yang bersiaran di tv3 berlangsung di entry ini. Barang-barang sudah pun dibeli dan dihantar ke rumah mak pada minggu lepas lagi. Malangnya kami adik beradik tidak bersama (hanya aku sorang je yang balik). Yang lain sibuk ber'shopping' untuk baju raya anak kendalikan anak-anak yang nak UPSR dan sekolah.

Pada mulanya 'plan' semua yang terlibat memakai baju bewarna 'pink' tapi ada hal yang tak dapat dielakkan, kami terpaksa membuat kenduri kecil ini pada hari Rabu (esok). Kenduri apa?? Kenduri selamat + bacaan yasin. Ni kan nak dekat puasa dah (lagipun sudah berniat, haruslah ditunaikan *wink). Bukan bertunang mahupun bernikah ya!! hehehehe.. naik pangkat ade!

Ni lah barang-barang yang sudah dibeli dan dah siap 'packing' pun oleh akak ku dan juga aku..

Semua pink..canteeek??

Kenapa MJ? Bukan Micheal Jackson ya.. :P


p/s : tak sabarnya nak balik Klang Pahang!!!!

Cik By

2 comments:

sheLLy said...

x sabornya nk lik klang???...ekekeke!!

C!k By said...

hiks!