Thursday, October 29, 2009

Abu sudah masuk hospital...

Baru tadi hantar Abu kat hospital KF, Sunway. 3 hari 2 malam, dia tinggal kat sana. Aku sempat peluk dia (poyo di situ). Sedih!! Last sekali aku hantar masuk hospital 1 tahun 6 bulan yang lepas. Ni dia masuk lagi. Haiih!! Walaupun dia dah 2 kali masuk hospital, aku tetap sayang dia. Tiada langsung niat untuk bertukar ganti lagi. Tak tahu lah kalau Tuhan bukakan hati aku untuk menukarkan Abu nanti :D.

Terima kasih kepada kawan-kawan yang menasihat supaya aku berjimat :D. Selalu aku jumpa kawan yang ajak aku menjadi boros je. hahahaha! Statement keji (mati aku kena seligi bak kata Iz)!! Aku tak jadi cat semua badan Abu. Just baiki pulih yang mana nampak je.

1 Aku claimn kat cina apek yang langgar aku tu. 1 lagi aku claimn kat budak yang aku kenal tu (bayar ansur-ansur, aku bayar dulu). So, aku cover dalam 500++ . Walaupun 500++, duit gak kan? :( Bukan senang cari duit (baru sedor!! hehehe).

So, aku sudah patah kaki! Sekarang sedang menunggu driver ambil kat Sunway Pyramid :D. Mati aku kalau 'dia' tahu aku panggil 'dia' driver..hihihi

4 comments:

ellenyna said...

ala ciannyee abu dia.

~amy liana8886~ said...

kesiannyer..sabar2..

driedroses said...

hehe..patah kaki ke..poket sengkek ke, sungei wang tetap kene ziarahi
(nampak sangat haku antara yg sll ajak kak by memboroskan diri)

Espresso Guy said...

Cis.. kawan2 yg ajak ko jadik boros?? sangat keji! tmbhn lak panggil dia driver... lagi keji okay... tunggu laa aku copy paste dlm kad ucapan kahwin korang nnt... =p