Thursday, October 15, 2009

Aidilfitri Cik By..

Kadang-kadang geli lak bila nak taip 'Cik By'. hehehe. Tapi trademark so perlulah kekalkan :D. Cik By ni datang masa aku kerja kat Belia dan Sukan. Tapi boleh je panggil aku By je..

Berbalik pada tajuk, sedar tak sedar dah nak habis bulan raya kan? Sememangnya Aidilfitri ni memang best! Dapat kumpul ramai-ramai. Tapi tak sempat untuk membuat photoshoot keluarga. Sebabnya aku cuti kejap je. Tak sempat. Pagi raya orang dah serbu rumah aku. Letih sampai tak larat nak ambil gambar.

Ni je yang sempat aku rakam. Semasa open house kat rumah akak aku dan sepupu...

Di rumah kakak...

Sepupu dan wifenya di perkarangan dapur

Kakak seisi keluarga di perkarangan taman

Suci seisi keluarga :D diperkarangan ruang tamu

separuh dari keluarga.. ada lagi yang tak datang.

Emak dan adiknya..

Ok...yang ni lak kat rumah Kak Ema (kakak sepupu).

Montel seisi keluarga :P

makcik dan anak saudara...Aku je muka lain


Aku yang selalu berangan di depan cermin! Dah jangan tenung lama-lama!!! xD



Cik By

4 comments:

jai@jezz said...

ramai juga keluarga cik by yerk...

*nk tenung gak cik by... comei.. sih..

CiK By said...

ramai!! tu pun ade yang takde..

*auw!! jangan..*pengsan

C!kpuanmuda said...

aku pun geli nak panggil ko cik by *bluwekkk* (pembawakan budak :p)

CiK By said...

ah poyo la ko :P..alasan!! hahaha