Friday, October 23, 2009

Hari itu...


Suci terpotong 'bird'... huhuhu ngeri je bila dengar kan? Aku dapat tahu terus aku call Nina. Macam-macam aku fikir. Yelah, aku ada anak sedara laki 2 orang je pun. Kalau jadi apa-apa camne?

Banyak ke adik potong, na?

Tatau..adik tak bagi tengok..Meraung-meraung tu..pstt* Umi tatau Nina bagitau Ciksu...Promise jangan kecoh-kecoh dulu..

Ok!! Promise..Umi dah bawak adik g jumpe doktor?

Tu ngah nak bawak la tu..



Selepas 2-3 hari kejadian, aku barulah berani ganggu emosi akak aku :P. Orang tengah panik, takkan aku nak tanya itu ini kan..


Cam ne adik leh terpotong?

Dia main-main, orang dah cakap jangan..Last-last terpotong..

Pastu?

G la klinik ni..doktor tu bagi cream je..Orang takut apa apa,orang g pakar..

Pastu doktor cakap apa??

Doktor kasi kata 2..

(hati dah dup dap dup dap)

Doktor kata tarik balik kulit atau sunat..Orang tengok dah macam sunat..Orang kesian so orang suruh doktor tarik je..

Pastu elok ke?

Elok dah..leh main-main pedang dah..

*lap air peluh kat dahi..


Takot gak kalo terpotong separuh camne? Tak ke anak sedara aku jadi pondan nanti??


Balik je weekend aritu, Suci sebok duk cerita *adik potong bird, bird adik dah mati* :-O

2 comments:

Espresso Guy said...

hard to imagine if one day my son doing the same thing... kecewa abis la! nasib nothing happen... seram abis!!!! =p

CiK By said...

ecececeh...gile berangan mau anak sudah :P..tu la seram!!:P