Monday, October 19, 2009

Raya @ Sime Darby Convention Centre, Mont Kiara

Rasanya agak lapuk cerita ni.. Yelah tiada masa pastu demam lagi, tiada moodlah nak update blog. Lagipun penyebaran di facebook lagi cepat rasanya daripada blog :P. Tapi untuk permintaan peminat-peminat blog pembaca (syok sendiri sudah!), diceritakan juga di sini.

Haritu, vendor buat hari raya project dinner di Sime Darby Convention Centre, Mont Kiara. Agak terkilan sebab makanan tidaklah sesedap yang dibayangkan. Tapi keseronokan bergambar adalah sangat best! Erm ramai gila junior. Ada sesetengah aku tak kenal langsung. Kadang-kadang terasa sedikit janggal..hihihi..biasalah aku kan pemalu :P.

Aku hanya makan ketupat daun palas, rendang, sup ketam, salad, roti dan kek saja...

Jom layan gambar! Thanks to Zati and Mie for the pictures!


like this picture...

nakal eah aku di situ :P


bukan senang nak aku buat mucung cam tu

menjeling ke mana tu? Adakah aku memandang benda yang 'hot' lalu??

Oh aku tak bersalah.. Troy yang suruh aku duk tengah tu..huhuhu..pada mulanya aku duk tepi je..

sopan? hihihihi




Cik By


No comments: