Wednesday, October 21, 2009

Saya memerlukan 2500 ribu huhuhu...

Balik-balik duk mengira duit. Aku memerlukan lebih kurang 2500 ribu !! Nak tukar Abu (jangan ditanya lagi Abu tu siapa, sila bace entry-entry lama :P) dari black metalic ke pearl white? hihihihi..Tautau lagi..masih buntu..

Alang-alang ketuk dan cat, simpan sikit lagi duit. Boleh lah menukar keseluruhan!! Perlukah, perlukah?? Atau ianya hanya nafsu? Atau pelaburan?

Erm..satu sendiri buat..so sendiri la tanggung.. 2 lagi buatan orang tapi 1 tu mat rempit buat. Tak dapat buat apa. Mat rempit tu dah lari.. :(.

Penin kepala tengok calar-balar kat badan Abu. Nak gak tengok Abu macam dulu. Smart dan bergaya. Adakah pearl white sesuai dengan Abu? Atau tukar saja Abu ke Murano (ni angan dah berlebihan!)? :D

Atau ketuk dan cat saja... Kalo ketuk dan cat pun, harga dah nak capai 1 k.. Erm..so cam ne??



Cik By

9 comments:

driedroses said...

sob sob..tak dapatla nak shopping dgn kak by kalo abu masuk saloon utk di-grooming-kan

CiK By said...

terpaksa la den puasa..huhuhu..tu dalam perbincangan lagi..huhuhu

jai@jezz said...

mana la nk carik duit ni.. ermm...

sheLLy said...

tuko murano cunn gk beb!!..heheheh!!!

Mur said...

apa apa yg melibatkan kereta bukan satu pelaburan.hehehe

Espresso Guy said...

tukar ke AHMAD!

khairie rahman said...

yang ko buat sendiri tu aku tahu bila, di mana, dengan apa, kenapa, mengapa, bagaimana, senang cita semua lah! hahaha.. XD

CiK By said...

jezz : tu la..duit duit di mana ko duit :P

sheLLy : ko nak melabur kat saham kete aku? aku bawak g jejalan...hihihi..

Mur : yeke? adakah pembaziran? :D

Espresso Guy : huhu Ahmad? Ahmad?

k : shhhhhhhh..tu la..aku buat..pastu tuhan balas balik :(..cepat sungguh dpt balasa..

Lynda said...

tukar kepada ali pun okeh