Monday, November 2, 2009

Aku memetik gitar?

Belum pandai..

Masih belajar. Lagu Pergila Sayang~ Korie dan Ella... Hanya lagu ini yang senang untuk aku yang masih baru belajar (kawan aku yang rekemen lagu ni). Kalau ikutkan aku nak main lagu lain..hihihi..Jari jemari masih keras. Tensi!

Hanya belajar di youtube. Tiada siapa yang menjadi guru. Practise make perfect!
Yuna wanna be?

Nope!! Aku main untuk aku je..tiada niat untuk menjadi artis lagi =P. Hanya berangan pandai main dan nak perform masa kahwin nanti (boleh ke? )...
*gugup*

kahwin pun ntah bila =D



Di tepi tandas menunggu waktu untuk perform (ayat ini adalah rekaan semata2). hahahaha!


Mahu menonton? =D

4 comments:

z@ti said...

ha..kan betul aku da agak da...tgh practise main gitar rupanye..

leh la masuk TM Star thn dpn...hihi

CiK By said...

ha betul tekaan ko..hihihi tak mampu lagi..suara sumbang~~ ko nak vote ke? =P

ayu said...

setuju ngan zati... next year aku akan terpacak dpn stage nk tgk kak by perform as TM star. TERBAIK!!!

CiK By said...

ayu : ko setuju je eah? gila la korang ni...kaget la aku..