Monday, November 9, 2009

Dah lama tak layan...

Semanjak tua ni..eh eh bukan -bukan..Semenjak dewasa dan matang ni.. Dah lama tak layan Muzik-muzik. Tapi hari Jumaat lepas berjaya gak melayan separuh akhir Muzik-Muzik. *Selingan. Nur Kasih hari Jumaat lepas tu sedihla kan? *Tutup selingan. :D.

Disebabkan Yuna ada, aku menunggu sebab nak tengok dia perform. Walaupun bukan peminat fanatik Yuna. Tapi, aku suka sebab muda-muda lagi dah pandai buat lagu. Sama seperti Aizat. Bukan sekadar buat lagu, lagu-lagu diaorang berjaya dan meletop! Syabas!!

Berbaloi jika Yuna menang untuk final Muzik-muzik... Lirik dan melodi unik sekali. Aku vote for Yuna! Korang macam mana?



pictures - google-ed

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

Salah satu rangkap lirik yang aku suka dalam lagu Dan Sebenarnya.

Kau dan aku (Aizat) pun ok. Tapi aku rasa lagu Yuna lagi berhantu :D.

Eh! Lagu Encut tu entah apa apa la..Ramai yang meramalkan lagu Alyah - Tak mungkin kerna sayang tu menang kan? Tunggu je la nanti!!

Zaman mak muda-muda. Zaman peminat fanatik AF :P

*tetiba :D

3 comments:

BULLET said...

bullet vote for one nation emcees, yuna, aizat untuk minggu yang ni la..minggu depan vote yang lain plak

~AmyLiana8886~ said...

xminat yuna..huhu

CiK By said...

Bullet : yeah!! one nation emcees leh persembahan terbaik je la kot :)..

amy : huhuh kenapakah?