Monday, November 9, 2009

Woit woit.. Kat mana ada apartment murah??

Skang aku ngah survey apartment atau rumah teres murah...Kat mana eik? Ada gak usha kat area Puncak Alam, Shah Alam.. Erm tak dapat lagi.

Rasa rugi, peluang keemasan hari tu aku lepaskan.. Erm tak de rezeki..Takpe cuba lagi. Ada sesiapa tahu area mana? dalam 80k - 150k.. Ada yang tahu tak??

Aku nak beli *ketap bibir..

7 comments:

BULLET said...

bullet pun ngah cari umah teres setingkat kat area bukit jalil...ade x?nak jual la umah kat klang tu

CiK By said...

Bullet : banyak kat Puchong kot..Klang mana??

Daud Mili said...

tak cuba carik kat mudah.com.my???...
cewah, promote web sape ntah aku nih....macam urgent jek cari rumah??...ape kes?

BULLET said...

klang kat taman sentosa...umah teres gak

CiK By said...

Daud Miji : Mudah banyak eah..ok nanti terjah..tapi kalau boleh nak rumah baru..

BULLET : taman sentosa? erm mane eik..berape nak jual?

C!kpuanmuda said...

hmm.. aku pun tengah carik umah nak wat investment.. by kalau jumpe yang menarik tertarik bagitau aku jugak ye.. preferably terrace 2 tingkat. apartment ke kondo tanak

CiK By said...

CPM : baik..aku pun nak wat investment la tu..senang tua nanti :P. Okeh nanti aku bgtau..