Friday, November 6, 2009

Kenapa entry aku kejap macam happy kejap tangkap leleh?

Aku rasa ramai tertanya bukan? Kadang-kadang cik By ni jiwang la.. Yes! Aku ngaku aku memang jiwang! Bukan memang tapi tahap dewa dah =P.

Aku rasa ada benda yang menyedihkan, aku akan luahkan dengan kata-kata jiwang. So, agak puitis sikit..hihihi.. Aku rasa aku tak perlu hipokrit. Aku percaya dalam hidup ini semua orang hadapi masalah..

Tipu! Kalau blog aku asyik cerita pasal kegembiraan aku. Apa salahnya kalau aku share kisah aku kan? Tapi kalau betul-betul aibkan orang atau buruk-burukkan orang, aku takkan cerita. Kalau aku cerita pun maybe sebab aku nak luahkan apa yang aku rasa. Tak pernah nak aibkan orang..

Aku buat blog pon sebab aku nak share ngan korang. Bukan untuk menunjuk ke apa. Cuma share info..dan aku ingin mencatat semua kenangan aku..


*geliMAT*

Apa kes aku sekarang asyik nak geliMAT je... =D

3 comments:

~AmyLiana8886~ said...

blog kan tmpat tuk bercerita kisah suka duka kite..sape yg sudi baca baca xsudi xyah baca..tu je..tul x cik by..

CiK By said...

amy~ betol2.. sapa tak suka boleh blah!! eh emo pulak :P

FdausAmad said...

salam,
gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.Rilek rilek.

selambe..