Thursday, November 5, 2009

Tetiba nak pakai...

Tetiba kan kan kan kan..tengah-tengah mengadap segala gambarajah network (kerja) , aku leh berangan nak pakai fashion lain lak :D. Fashion time!!! Terus google-ed cari pictures.. Target bulan ini? Yeah! Ada sesiapa terjumpa sila bagitahu aku ya?

Fashion ni.. Overalls. Teringin gila sebab masa kecik dulu pernah pakai. Korang ada pakai tak overalls? Comeykan, kan? Sekarang nak pakai balik boleh? =P

*comey*

*auw!!*



*Pakai dengan kemeja, boleh bawa ke office kan?*


*smart*


*hoh! Jangan jadi macam ni sudah* hihihihi. Kalau pakcik ni tengok gambar ni kat blog ni, mampos aku...

pictures google-ed

Kalau beli bulan ini, aku kena nekad..turunkan berat badan sehingga 47 kg.. 45 kg tak boleh, keding sangat. Nanti macam galah lak =P. Derma darah pun tak boleh nanti...

So target! target! Turun sehingga berat 47kg!!

Syuhhhh!!! Pergi baca doc!! Berangan je, tu jerawat naik! * berkata untuk diri sendiri =D

2 comments:

~AmyLiana8886~ said...

lawa kan fashion yg first tu..kalau yg kain jeans punya comel..

CiK By said...

aah ah comey~ hihihi nak pakai!!