Thursday, November 5, 2009

Planing...

Disember 2009

Plan ke Singapore. Tapi duit Singapore sekarang mahalkan? 2.41.. Tapi nak pergi juga! Ingat nak berjalan-jalan ke rumah mak sedara sekali. Tapi dia sudah hendak pergi Haji (jeles! awal 30 an dah pergi Haji.. Aku nak pergi gak). My BIL plan nak sambut new year sekali kat sana. Hoh! Sambut new year kat negara orang? Tak patut! =P.



Ingat lagi, masa 1st time pergi Singapore..Ingatkan binatang ni besar la sebab tengok dalam gambar dan tv macam besarkan? Tapi, bila dah sampai sana kecik je rupanya. Tertipu =P

March 2010

Dah plan untuk 2010? Cepatnya masa berlalu... Dulu masa tahun 2000 (eceh ni zaman muda mak ni), rasa lambatnya nak 2010... Ha.. bulan ni plan pergi ke Jogjarkata. Tapi, tiket semua belum beli lagi. Ramai yang cakap tempat ni best dan kain-kain murah belaka.. Betul ke? Ada yang pernah pergi? View pun cantik kan? Sila bagi pendapat =D.

pictures - google-ed


* Mak cik ajak pergi New Zealand. Makan tanggung berak cangkung (sebab dia tinggal kat sana) =D. Tapi tambang mahal la makcik. Pergi kampung New Zealand kat Pahang leh la =P.

6 comments:

~amy liana8886~ said...

bestnyer kalau ada sedara mara tinggal kat sana..new zealand..xpe la tiket mahal janji yg lain dia tanggung..best tu..new zealang pahang watpe ada nenas je..huhu..

CiK By said...

amy : =)huhuhu tiket mahal sungguh..baik g umrah..hihihi..tu la Phg ade nenas n getah je la =P

Anonymous said...

so ko dh decide ke bila tarikh btuah ko nk dtg lawat aku kt singapore nie??

CiK By said...

belom..tapi mebi g ngan family.. :(

alfian said...

wey... kebaya jogja ada 3 kat aku ni... pilih la... jual rm100 je... tapi harga kawan2 rm80 la. kita berurusniaga secara sulit di basement boleh? ahaha...

CiK By said...

hahaha..boleh2...tapi aku tengah sengkek ni.. 3 kali bayar boleh..wakakakaka