Wednesday, December 16, 2009

Black & White Photography Contest

Wanna join ? click here!

- nak clarifykan something...sebenarnya nak gambar ramai-ramai tu bukan tak boleh, boleh aja dong CUMA pastikan anda adalah subjek utama dalam gambar tersebut. kira macam you are the main focus. bila orang tengok gambar tu, diorang akan notice you first instead of the next person sitting next to you. ngerti enggak?



adakah ini 'main fokus'? :D.
*pipi adalah tenbam, maybe itu subjek utama :P


setelah di black n white dan edit(blur tu aku tak buat, camera yang buat :P) so jadi mcm ni. So cam ne?


4 comments:

Lynda said...

eh ada aku,nak gamba ni

anonymous tegar said...

uishh.. tembamnya norbaizura....
xpe lg comel...:]

khairie rahman said...

gemok nya.. tak HOT la weh!
baek ko guna gambar kat belog aku tuh! black and white jugak.. hahahaha XD

CiK By said...

Lynda : nanti aku kasi :)

anonymous tegar : comel ke? ko memang peminat silent aku..hihihi i like! :P


khairie rahman : tak hot pon takpa..hihihi..cait..gambar semalam la tu!! hampeh