Tuesday, December 15, 2009

Suami besar, isteri susah?

Lagi-lagi aku buat entry pasal kawin. Muntah darah la korang baca. Hihihi.. Of course la memang banyak pesanan-pesanan terakhir sebelum aku kawin. Aku kan anak bongsu. Penamat segala. Sure mak ayah aku adalah di antara orang yang paling sedih nak lepaskan anak dia yang sudah tua bangka ini bongsu dia yang sorang ini :( . Selagi aku tak kawin, selagi tu diaorang membebel. Cam ni la cam tu la.. (kalau mak terbaca, maaf dipinta :D. Nina jangan cerita kat tok! :P. Nina is one of silent reader dan pengadu terbaik :)... )


"Nanti pilih suami, amik yang gelap.Sorang putih, sorang gelap. Nanti sejuk" kata ayah kepada anak bongsunya.

Eh macam tu eah? ok! *lulus :D

"Pastu jangan besar dari kita. Laki besar sangat dari kita, nanti susah".

Susah? *aku sudah fikir lain! Fullstop!!! :P



3 comments:

angah iza said...

suami bsr ?
hahahaha...lain mcm je bunyi nye
besar mcm kuman KU2 ke?

ayu said...

pk lain?yg ni aku btul2 xphm kak by:-)

CiK By said...

angah liza : hihihihi...ntah la mcm siapa ayah maksudkan :P

ayu : tak paham ke buat2 tak paham :D