Wednesday, January 20, 2010

Ngeri oh aku ngeri!

Peristiwa berlaku semasa aku mengambil passkad baru.

Tiba-tiba budak yang bagi kad tu tegur.

"Eh awak ke Baizura"

"Yela"

"Eh nampak lain dengan real.."

Erkk..ngeri je bila dengar...

"Betol..awak nampak lain dari real.."

"Lain sangat ke?"

"Dalam gambar ni nampak tua"

Ces! Cakap la berumur :D.

Dah berapa orang tegur. Dulu kawan aku tegur. Muka dalam gambar ni nampak 30 an. Jauh beza dengan real.





Ni muka seposen aku. hahaha! Masa ni aku tengah bermuram durja. Hahaha!

Aku malas nak ambil gambar baru. So aku pakai yang lama sudah...

Tapi, aku memang nak mencecah 30 an pun. Hahaha. Kalau real nampak umur aku berapa? Nak juga tahu :P

13 comments:

Mur said...

35 ....

fabulous.farah said...

ko dah nak mencecah 30 ke?
ingatkan sebaye..

aku teke ko 23-25 la..

bukan ke?

Bai said...

Mur: gila..ko jeles la tu :P sebab ko nampak matang :P

Bai said...

fabulous.farah : bukan..hahahaha! 23-25? wow!! ni nak kembang hidung..boleh? :D

angah iza said...

kalo real nampak umo mcm 20thn :)

C!kpuanmuda said...

ko nak aku cakap ko nampak muda kan? kan? kan?

Bai said...

angah iza : bapak!! *tepuk2 meja ni..hahahaha..gila muda wehhh



C!kpuanmuda : aku tak paksa..hahahaha! :P

anonymous tegar said...

biarpon Bai berumur 78 tahun sekalipon secara zahirnya, tetapi disudut hati ini, Bai senantiasa muda bersemi...mungkin inilah dikatakan cinta....

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

................................................................................

Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory

** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person

WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

CT NORAMIZA said...

err ni jawapan jujur ye, errr mcm 34 pun ada gak :) (lariiii)

Bai said...

anonymous tegar : ini Espresoo guy ke? gila ayat! :D


Eyra Rizal : promote jangan tak promote! :D


CT NORAMIZA : hahaha 34? lambat lagi ke arah itu..hahahaha! ngeri!!

Lynda said...

muke kalau amik gambo pasport mesti senyum la..ahahha

ayu said...

tua ke muda ke same jer.. jnji ati senang.. lalalala...