Sunday, February 28, 2010

bila jadi dreba tak bertauliah

Asal mak turun KL, mesti aku kena jadi dreba tak bertauliah. Kakak aku? Memang dia agak fobia jadi dreba nak nak jalan KL. Fewwh!

Memang aku la selalu bawa kereta ni..

Nak buat cam ne...selagi kudrat ada selagi tu la aku jadi dreba balas jasa :D.

Tatau jalan pun cakap tau :D. Main redah je la. Ikut signboard..

Sesat bagi aku dah biasa dah... Kalau aku sesat kat KL aku anggap je aku bawa pergi jalan-jalan makan angin...Kalau tidak stress beb!! Nak nak banyak jalan 1 way...

Itu kalau sesat. Aku rasa muka aku ni dah banyak kena fuck kena dreba lain. Nak masuk kanan aku masuk kiri. Nak buat macam mana, orang kampug masuk KL la katakan.

Tapi aku peduli apa, muka aku still buat bodoh. Lantak hang la nak maki hamun aku..fuck kat aku ke...heh! :D..

Tapi ramai dreba KL ni kurang kesabaran la..dekat tol pun main potong Q. Sakit hati kadang-kadang!

Kalau salah orang kemain ko hooooooooooooooooon bagai nak terbalik dunia. Kalau ko sendiri buat salah, bukan nak angkat tangan ke apa. Buat dekkkk...pastu bla..bodoh!

Kalau 44 kali muka aku kena fuck je..boleh jadi tak muka aku macam tu ? hahahaha! :P

3 comments:

ayu said...

tgh bygkan kalo muke ko jd cmtu.. muahahah!!!

angah iza said...

nak upah kamu jadi drebar leh x???
gi ronda2 KL :)

Bai said...

ayu : sampai hati ko ayu!! :D

angah iza : ades...aku mcm dah letih la..hahahah! :P