Thursday, February 4, 2010

terpanggil-panggil

Selepas saya melihat kawan saya, Baby telah membeli barang impian saya yang sudah bertahun lamanya saya mengidam...Saya terpanggil-panggil untuk membeli barang impian saya tersebut. Apahal aku skema lak ni :P.


Barang yang aku idamkan ialah :



Jeng jeng jeng!!! Ada orang pelawa nak beli ke taknak. Wah nampaknya aku tidak perlu mengeluarkan se sen pun.. :D

Tapi, ada syarat mesti ada pulangan balik! Haiya macam mana ni?? Aku dah la suka tido..Kang ambil gambar orang kahwin sampai baring-baring, aku lak yang tertidur kat situ :D.

9 comments:

Espresso Guy said...

Wooooo... dslr yek... x mampu laa aku... aku pakai camera compact je.. lgpn pemalas sket nk bwk besar2 n berat...

semoga bgumbira dgn bakal camera baru anda yer... *wink*

CT NORAMIZA said...

bai, kalau akak, on je :)

bai, kalau ada masa, g blog akak ye, tlg bagi pendapat pasal cik embun, n3 baru akak, thanks.

angah iza said...

idaman aku jugak ni...
bila la leh dpt.....

Bai said...

Espresso Guy : ah ah...gembira pada awal dapat..lame2 boring lak..hahaha!

CT NORAMIZA: on? hehehehe..duit org kak..kena pk panjang

ok..nanti bai terjah~

Bai said...

angah iza : yeke? suruh la cik abe beli :P

ShErSaGaCioUS said...

after bli, jom join skali sher n baby

Bai said...

shEr : :D...masih difikirkan lagi..tapi kena ada nama..jom fikir!! :D

mushy shizzy gina said...

hahha nak nama2 plak..letak je tipah sanggul sudah...hahhaha

Bai said...

Gina : hahaha...ok gak..tapi jangan tipah tertipu sudah :P