Thursday, February 4, 2010

Adnan Semp-it

Akhirnya aku tengok gak cerita bodoh ni :D. Dulu aku pernah cakap, aku taknak tengok cerita ini..macam bodoh je. AKU NAK TARIK BALIK..hahaha! boleh? :P

Sebenarnya cerita ini tak sebodoh yang aku sangka. Sangat kelakar weh!! Sakit kepala aku asyik duk gelak je.

Memang dari awal sampai akhir gelak je memanjang. Jalan cerita pun ringan. So, tak payah aku penin kepala nak fikir apa jadi, apa jadi :D.

Siapa-siapa belum tengok, baik pergi tengok. Sokong cerita melayu :D.

Gila lawak dan selambe je si Shaheizy Sam tu. Sangat menjadi lakonan dia. Poyo nak mampos muka. hahaha!

Si Along tu pun best. Sangat kiut bila dia pakai baju tidur. Hahaha!

"Di situ ada jalan di situ ada highway"

Reunion si Shaheizy Sam bantai cakap reninuen..

"Pakcik and all the pakcik-pakcik" :D

"Ugly mat rempit"

"I don want banana fruit at 2 times" >> Pisang berbuah dua kali..hahahahaha!


Korang dengar la sebutan-sebutan di atas dalam cerita Adnan Semp-it. Memang sangat cilaka!! :D

5 comments:

Espresso Guy said...

Wajib tayang!! oppsss salah2... wajib tengok! bila nak bwk aku g tgk... kt sini xde adnan sempit dowh... sian aku...

SheLLy said...

aku x tgk lai...nk tanya..pe yg "sempit" tu?

Bai said...

Espresso Guy : hang balik la sini..tp cakap awal la..ramai org book aku :P



SheLLy : hahah..malas nak cerita..ko g ar tengok..serius tercabut wayar otak gelak :D

Hami Asraff said...

Salam. Apa pun cerita ni best kan? Hehe ~ Saya pun ada story dalam blog saya mengenai filem ni.

Bai said...

Hami Asraff : sangat best!! rasanya ni la filem melayu yang paling kelakar boleh buat orang gelak memanjang :D